estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

NILO

alta funcionalitat i comoditat

Projecte:

Magma presenta el projecte NILO. Es tracta del disseny i desenvolupament de l'interior de vehicles sanitaris, adaptables a ambulàncies tipus B, tipus C i tipus A2, on un dels principals objectius és la comoditat del pacient i la dels treballadors. Aquest projecte compleix rigorosament amb la normativa europea per a cada vehicle i compta amb un disseny molt depurat que cerca la perfecció en l'essencial, pràctic i funcional.

L'ambulància NILO tipus B/C ha estat dissenyada per facilitar la mobilitat i funcionalitat del personal sanitari, garantir un alt confort i comoditat al pacient i oferir un espai de treball intuïtiu i segur amb una gran capacitat d'emmagatzematge.

El seu disseny, de línies suaus i unificadores de l'espai, amb materials d'última generació, aconsegueix un conjunt molt visual, intuïtiu i adequat per a treballs sanitaris.

Projecte premiat amb l'iF GOLD AWARD 2021.


Rodríguez López Auto.

Transformació de vehicles.

Interior de vehicle sanitari.


Disseny elegant, confortable i pràctic

Màxim aprofitament i adaptació a l'estructura del vehicle

Nilo

Aquest nou projecte neix amb la finalitat de millorar la flota actual del client amb objectius clars. Alguns d'ells són: 

  • Reduir el pes de l'interior de la cèl·lula sanitària.

  • Oferir una ambulància realitzada en ABS.

  • Màxima personalització del seu interior.

Tot això sense oblidar-nos d'un elegant disseny, confortabilitat i altes prestacions.

NILO tipus B/C és una revolucionària ambulància amb interior d'ABS termoformat, realitzada sobre la furgoneta Mercedes-Benz Sprinter L2 H2 amb tracció davantera o posterior (2018). Aquesta adaptabilitat sobre les variants de tracció del vehicle base el converteixen en un model únic.

Cal destacar que aquesta unitat està realitzada segons l'última tecnologia i segons les directrius de la normativa europea. La cabina assistencial està realitzada amb làmines d'ABS, un material altament resistent a l'impacte, amb una magnífica resistència tèrmica i química, així com excel·lents propietats de termoformat. Gràcies a aquest material, s'obtenen superfícies llises en què s'eliminen cantonades, es minimitzen els angles i es redueix molt el pes de la transformació.

Odoo • Imatge i text

iF DESIGN AWARDS


Feliços d’anunciar que el projecte NILO ha estat premiat amb l'iF GOLD AWARD 2021, el guardó més important dels premis iF Design Awards.

L’iF DESIGN AWARD és un concurs de disseny de renom mundial en producte, packaging, comunicació, arquitectura d'interiors, disseny de serveis, concepte professional, arquitectura.

Reconegut com un símbol d'excel·lència en el disseny a tot el món, l’iF DESIGN AWARD ha rebut aquesta edició més de 10.000 presentacions de 52 països cada any. Entregat per primera vegada el 1953, l'iF DESIGN AWARD és el segell de disseny independent més antic del món. És un símbol d'èxits de disseny excel·lents que se centra en el poder innovador de el disseny.

Així doncs, haver obtingut el premi GOLD és per a nosaltres tot un honor i n'estem plenament orgullosos.