estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

BOX SLIWILS

l'embolcall ideal

Projecte:

Idea, disseny i desenvolupament del packaging de Sliwils, com a suport final de la creació, estratègia i desenvolupament de la marca.

Sliwils és una marca comercial de Byetsa que fabrica i comercialitza cordons, però tal i com diu el seu lema “Sliwils, molt més que uns cordons pel calçat”, i això mateix es volia transmetre en la realització del seu packaging. Des de Magma, es va buscar una solució pràctica, atractiva i que donés un plus al producte destacant-lo i diferenciant-lo de la seva competència.

Després d’un estudi acurat del mercat i de les solucions ideades, es va optar per un embolcall de cartró en forma de caixa tipus llumins i personalitzada amb l’estampat de cada un dels models de la col·lecció.

Aquest últim punt, la reproducció a la caixa de cada un dels estampats de cada model, va ser un dels reptes més importants, per la impossibilitat de reproduir la textura i el tacte dels teixits. Tot i així, gràcies a la professionalitat de l’impremta, així com a un acurat treball fotogràfic i de postproducció d’imatge, el resultat és altament fiable, aconseguint un producte elegant i únic.

Sliwils

Moda i complements

Packaging

Cada Sliwils és únic

Sliwils neix per complir una funció que va més enllà de lligar un calçat. La filosofia que s'amaga darrere és la de donar color, la de personalitzar, la d’adaptar-se a la moda, a les tendències, la de diferenciar-se, la de divertir-se, la d'intercanviar i aplicar infinites idees que puguem tenir per ser únics.

I és tot aquest mateix concepte i idea de la marca, la que s’ha volgut transmetre amb el seu packaging, donant prioritat a l’estampat, al color i a cada textura, sense oblidar l'elegància i l'estil.