estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

PACKAGING ALGĒMICA

un embolcall excel·lent

Projecte:

Creació, estratègia i desenvolupament de la marca Algēmica, així com el seu packaging, identitat visual i comunicació, entre altres.

Tots els productes de cosmètica i suplementació desenvolupats per Algēmica es basen en la salut integrativa, és a dir, des d’una visió global i simultània de l’eix neuroemocional, estructural i fisioestètic.

Així doncs, en el moment de plantejar el disseny dels envasos i packaging, de seguida es va pensar en una imatge directa i ferma que, naturalment, seguís l’estètica de la imatge corporativa de la companyia.

Podem afirmar que el resultat és un conjunt sòlid i elegant, en què tot el producte queda integrat sota la marca Algēmica.

Algèmica

Suplementació i cosmètica

Packaging

productes Algēmica

Magma ha desenvolupat un disseny minimalista i elegant per a tota la línia de productes, en el qual el blanc és el color predominant i el contrast del negre realça el producte.

En el cas del packaging, s’ha introduït, a més a més, el codi de barres com a element gràfic.

A partir d’aquí, a cada línia de productes se li ha assignat un color corporatiu que l’acompanyarà a l’interior del packaging, així com altres elements, com bosses i caixes de regal.