estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

RODAMENTS WOORBEL

fotografia de detall

Projecte:

Per al disseny del catàleg i la web de Woorbel calia fotografiar el producte de la marca. El producte estrella de Woorbel són els rodaments, petites peces que van als muntants de les portes corredisses. Fotogràficament s'aconsegueix donar un valor afegit a aquest producte mitjançant la composició de diferents bodegons, jugant amb la il·luminació i els desenfocaments. Un treball elaborat i de precisió, amb uns elements tant petits.

Woorbel

Rodaments i complements per a perfileria d'alumini

Fotografia de producte

Fotografiar rodaments

La dificultat principal per poder fotografiar amb la qualitat necessària els rodaments Woorbel era aconseguir, des d'una posició molt propera a l'objecte, donar sensació de "grandesa" i d’una certa “bellesa” a uns objectes que mai apreciem a simple vista, ja que els rodaments estan amagats dins dels mecanismes de les portes corredisses i que no tenen un “encant” estètic destacable. Estem parlant d’un producte essencialment industrial.

Gràcies al tractament fotogràfic, s’aconsegueix fer destacar aquests components amb el contrast de les diferents parts dels objectes, mitjançant una il·luminació directa, així com el joc del desenfocament per destacar l’element principal i el detall dels materials, centrant el focus en allò que es vol fer més present.